SONY STR-DN1080
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY STR-DN1080
STR-DN1080
249 900 Ft

SONY MDR-EX650AP T
MDR-EX650AP T
15 990 Ft

SONY MDR-EX110AP W
MDR-EX110AP W
6 166 Ft

SONY PCK-LM17
PCK-LM17
4 990 Ft

SONY MHC-V90DW
MHC-V90DW
299 900 Ft

SONY Vario-Tessar T* E 16-70 mm F4 ZA OSS (SEL-1670Z) 3 év garanciával!
Vario-Tessar T...
259 900 Ft

SONY DSC-HX400V 3 év garanciával!
DSC-HX400V 3 ...
144 900 Ft

SONY SEL-35F14Z 3 év garanciával!
SEL-35F14Z 3 ...
539 900 Ft

 

Műszaki Adatok

Teljesítmény 7 x 165 Watt
Beépített dekóder Dolby® Digital, Dolby® Digital Dual Mono, Dolby® Digital EX® , Dolby® Digital Plus, Dolby® Prologic , Dolby® Prologic II, Dolby® Prologic IIx, Dolby® True HD, DTS 96 / 24, DTS Neo:6, DTS-ES Discrete 6.1 , DTS-ES Matrix 6.1, DTS-HD, DTS-HD HR, DTS-HD MA , DTS®, L-PCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs) HDMI -n keresztül, L-PCM (2 cs. / 5.1 cs.) HDMI -n keresztül
4K felskálázás igen (60p)
1080p -re felskálázás (HDMI) igen
AirplayJátssza la kedvenc Apple termékein tárolt zenéit. Egyszerűen csak párosítsa AirPlay-képes készülékét LAN csatlakozáson keresztül és máris elkezdheti lejátszani kedvenc zeneszámait.: igen
GoogleCastA beépített Google Cast™ szolgáltatással rendelkező eszköz lehetőséget biztosít zenéi, online rádióállomások és podcast műsorok mobileszközéről hangsugárzóira történő „átküldésére”.: igen
SpotifyZenehallgatás a Spotify alkalmazással vezérelt hangsugárzókon keresztül.: igen
Multi-RoomHagyja, hogy a nagyszerű zeneszám kövesse a házban a több szobában elérhető zenehallgatás szolgáltatásnak köszönhetően, melyet a SongPal alkalmazás (3.0 verzió) vezérel. A SongPal Link segítségével csoportosítsa a kiválasztott Sony hangsugárzó paneleket és hangsugárzókat, majd streameljen zenét különböző zenei szolgáltatásokból, számítógépről vagy a DLNA hálózatról több helységben is, szerte a házban: igen
WiFi beépített
Bluetooth® átvitelHangátvitel az eszközről bármely Bluetooth®-os fejhallgatóra.: igen
Bluetooth® vételVezeték nélküli zeneátvitel az Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról Bluetooth®-on keresztül: igen
NFC igen
HDMI bemenet 6 db
HDMI kimenet 2 db (ebből 1 ARC képes)
Koaxilális bemenet 1 db
Optikai bemenet 1 db
Optikai kimenet nincs
Kompozit videobemenet 2 db RCA
Kompozit videokimenet 1 db RCA
Komponens videobemenet nincs
Mélysugárzó kimenet 2 db
Ethernet bemenet igen
USB-bemenet 1 db
Fejhallgató kimenet 1 db 6,3 jack fejhallgató
Analóg hangbemenet 4 db sztereó RCA
Hang / fejhallgató kimenet 1 db sztereó RCA
Menü képernyőmenü, angol
Távvezérlő igen (infrás)
A-B hangszórópár igen
Csatornák száma 7.2
Lemezjátszó bemenet csak előerősített
Rádió vételi sávok FM
RDS igen
Vezeték nélküli háttérsugárzó opcionális

Termékinformációk

  Ahogy azt az előadó valójában megálmodta - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

  Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót - A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1.2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is.

  Fedezze fel a DTS: X-et - A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett

  Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal - Az S-Force PRO Front Surround csupán 2 hangsugárzóval képes létrehozni a virtuális surround hangmezőt, így ideális megoldás kisebb helyiségekhez. Nincs szükség a háta mögötti hátsó hangsugárzókra.

  Gördülékeny, automatikus kalibrálás - Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D.C.A.C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.

  Élvezze a stabil 4K minőséget - Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

  Nagy felbontású hangfájlformátumok - Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a DSD-t és a lineáris PCM-et is. Sőt a lejátszás USB- és DLNA-kapcsolaton keresztül is lehetséges, a többcsatornás képességeknek köszönhetően pedig a kiváló minőségű hangot egy lenyűgöző surround rendszerbe építheti.

  DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével - Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.

  Hat HDMI-bemenet és két kimenet - A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna önálló HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.

  LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához - Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hanganyagok kivételesen jó – a nagy felbontást megközelítő – minőségű lejátszása.

  Érintés, csatlakoztatás és lejátszás - Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.

  AirPlay audioszolgáltatás - Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.

  Minőségi kondenzátorok - Az újonnan kifejlesztett, kiváló hangminőségű, felületszerelt elektrolit kondenzátorok és a robusztusabb DAC áramforrás, valamint az optimalizált szubsztrátmintázat mind hozzájárul a mély tartományok stabilitásához és a nagy felbontáshoz.

  Kiváló minőségű DA-átalakító - A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A DSD natív lejátszás kiválasztásával a DSP feldolgozást megkerülve a DSD eredeti tisztasága lesz hallható, de igény szerint kiválaszthatja a DSP feldolgozást is, 32 bites DA-átalakítás mellett. A többcsatornás 5.1-es surround 5,6 MHz-es DSD-vel igazán magával ragadó házimoziélményt biztosít, amelyben maximálisan kihasználhatja a DSD nyújtotta előnyöket.

  Tökéletesen illeszkedik - Párosítsa az UBP-X800-at – a legújabb 4K UHD Blu-Ray-lejátszót az STR-DN1080 vevőegységgel; a tökéletes otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos, harmonikus külsőtől kezdve a javított kép- és hangminőségig.