SONY STR-DH790
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY STR-DH790
STR-DH790
139 900 Ft

SONY NWZ-B183F kék
NWZ-B183F kék
20 990 Ft

SONY ALC-R1EM
ALC-R1EM
2 190 Ft

VOGELS MA2000
VOGELS MA2000
4 741 Ft


SONY SF-64UY
SF-64UY
14 990 Ft

SONY MDR-AS410AP Y
MDR-AS410AP Y
7 990 Ft

SONY USM-32GQX
USM-32GQX
13 990 Ft

SONY SEL-057FEC
SEL-057FEC
99 900 Ft

 

Műszaki Adatok

Teljesítmény 7 x 145 Watt
Beépített dekóder Dolby ATMOS, Dolby® Digital, Dolby® Digital Plus, Dolby® Prologic , Dolby® Prologic II, Dolby® True HD, DSD, DTS 96 / 24, DTS-HD, DTS-HD HR, DTS-HD MA , DTS:X, DTS®, L-PCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs) HDMI -n keresztül, L-PCM (2 cs. / 5.1 cs.) HDMI -n keresztül
4K felskálázás nem
1080p -re felskálázás (HDMI) igen
WiFi nem
Bluetooth® vételVezeték nélküli zeneátvitel az Ön okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról Bluetooth®-on keresztül: igen
NFC nem
HDMI bemenet 4 db
HDMI kimenet 1 db (ARC képes)
Koaxilális bemenet 1 db
Optikai bemenet 1 db
Optikai kimenet nincs
Kompozit videobemenet nincs
Kompozit videokimenet nem
Komponens videobemenet nincs
Mélysugárzó kimenet 2 db
Ethernet bemenet nem
USB-bemenet 1 db (csak tápellátáshoz)
Fejhallgató kimenet 1 db 6,3 jack fejhallgató
Analóg hangbemenet 4 db sztereó RCA
Hang / fejhallgató kimenet nincs
Távvezérlő igen (infrás)
A-B hangszórópár igen
Csatornák száma 7.2
Lemezjátszó bemenet csak előerősített
Rádió vételi sávok FM
RDS igen

Termékinformációk

  Csöppenjen a történések közepébe a Dolby Atmos segítségével - A Dolby Atmos lélegzetelállítóan valósághű hangzást teremt 360º-os térhatású, a környezet minden irányában – még felfelé is – pontosan pozicionált hangokkal. Az eredmény pedig részletgazdag hangzás, amely teljesen körülöleli.

  Élethű hangok bármilyen összeállításban a DTS:X révén - A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangzást hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. A hangot pontosan Ön köré és fölé pozicionálja az objektumalapú hangdekódolásnak köszönhetően

  Tisztább kép a HDR nagy dinamikatartománynak köszönhetően - A nagy dinamikatartományú HDR-jelátvitel támogatása ugrásszerű javulást hozott a kontraszt és a fényerő terén, a még finomabb felbontású árnyékok és világos részek pedig tovább fokozzák a képek részletgazdagságát, és életre keltik a színeket. Támogatja a legújabb HDR-szabványokat is: HDR10, a HLG (Hybrid Log-Gamma) és a Dolby Vision™.

  Intelligens Bluetooth®-csatlakozás - Nem csupán csatlakozhat STR-DH790 egységhez, és zenét játszhat le Bluetooth®-kapcsolaton keresztül, hanem a Bluetooth® Standby révén a párosított okostelefonja, illetve táblagépe segítségével közvetlenül be is kapcsolhatja a vevőegységet.

  Mindig lenyűgöző 4K-minőség - Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K-jelátviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adattovábbítást a vevőegységen keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.

  DSD-dekódolás - A nagy felbontású hangzás érdekében a Sony és a Phillips – az eredeti CD-formátumot megalkotó két cég – együttesen dolgozta ki a DSD technológiát, amely forradalmi módszert biztosít a hanganyagok rögzítésére és lejátszására. Mintavételi frekvenciája 64-szerese a CD-nél használtnak.

  Ahogy azt az előadó valójában megálmodta - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.

  Kedvenc rádió FM-tunerrel - Az STR-DH790 egység FM-tunert is tartalmaz 30 digitális, előre programozott rádióállomással, és az automatikus, illetve közvetlen hangolás lehetőségével.

  Kapcsolódjon - Csatlakoztassa, és nyomja meg a lejátszás gombot. Négy HDMI-bemenete és egy kimenete, valamint optikai/koaxiális digitális és analóg hangcsatlakozója révén egyszerűen csatlakoztathatja UHD Blu-ray Disc™ lejátszóját, TV-jét és játékkonzolját is.

  Látványos és vékony kivitel - Strapabíró, helytakarékos kialakítása révén a vevőegység könnyedén beilleszthető a meglévő multimédiás eszközbe. Emellett a merev váz csökkenti a vibrációt, így segít a jelminőség megőrzésében.

  Gördülékeny vezérlés - A sima, sallangmentes vezérlőpanel hibátlanul simul bele bármilyen berendezési stílusba.