SONY SRS-XB32
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY SRS-XB32 kék
SRS-XB32 kék
37 900 Ft

PlayStation VR + kamera + játék szoftver!
PlayStation VR ...
116 900 Ft

SONY LCR-PC
LCR-PC
9 990 Ft

SONY SAL-100M28
SAL-100M28
329 900 Ft

SONY DSC-HX400V 3 év garanciával!
DSC-HX400V 3 ...
144 900 Ft

PS4 Dualshock 4 kontroller kék

SONY DSC-RX10M2
DSC-RX10M2
379 900 Ft

 
SONY SRS-XB32 kék
Vigye magával a partihangulatot
SONY SRS-XB32 kék
Bárhol, bármikor élvezheti a nagy bulik hangzását, ami olyan mint az élő zene, és táncolhat a villogó fényekre. Mindezt egy egyszerűen hordozható hangsugárzó nyújtja. Kapja fel, és mehet a buli, bármerre is viszi a hangulata.

Akciós ár:
37 900 Ft

Műszaki Adatok

Teljesítmény nincs adat watt
Bluetooth igen
NFC igen
Telefon kihangosítás igen
LDACMagas felbontású vezeték nélküli dekódoló technológiával Hi-Res Audio közeli szint érhető el (egészen 24bit/92Khz-ig): igen
Speaker AddHangszóró hozzáadás funkció: csatlakoztasson két hangsugárzót vezeték nélkül a teljesítmény megduplázásáért és a sztereó hangzásért.: igen
Audió bemenet igen (3,5 jack)
USB csatlakozó (A típusú) eszközök töltéséhez
USB csatlakozó (micro típusú) csak töltéshez
Méret (szé x ma x mé) 238 x 84 x 83 mm
Súly kb. 900 g
Vízálló igen (IP67-minősítés)

Termékinformációk

  Az EXTRA BASS™️ funkció feldobja a partit - Indítsa el a partit EXTRA BASS™2 hangsugárzójával. A két passzív hangsugárzó dolgozik a két teljes tartományú hangfalban, hogy feljavítsa a mély hangokat, és feldobja a basszust.

  Az élőhöz hasonló hangzás - Nyomja meg a LIVE SOUND gombot a teljesen új hangzásért. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit és bárhol fesztiválhangulatot teremt./span>

  Két 48 mm-es hangsugárzó-egység - A 48 mm-es hangsugárzó erőteljes hangzást és basszust jelent.

  Dobja fel a hangulatot a Party Booster funkcióval - Ha be van kapcsolva, elég egyszerűen a hangsugárzó megfelelő pontjaira koppintani a különböző hangeffektekhez – például szkreccseléshez, pergődobhoz, lábdobhoz és tehénkolomphoz. Szabályozza a hangerőt az erővel: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt lehet beállítani.

  Méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp - A merev és könnyű, méhsejtmintás (MRC) szerkezetű hangsugárzókúp hozzájárul a minőségi hangképzéshez.

  Dobja fel a hangulatot a Party Booster funkcióval - Ha be van kapcsolva, elég egyszerűen a hangsugárzó megfelelő pontjaira koppintani a különböző hangeffektekhez – például szkreccseléshez, pergődobhoz, lábdobhoz és tehénkolomphoz. Szabályozza a hangerőt az erővel: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt lehet beállítani.

  Tetszetős partifények - Nincs vidámság partivilágítás nélkül. Az SRS-XB22 villogó fénycsíkjai igazodnak a zene üteméhez.

  Sokszorozza meg a hatást a vezeték nélküli Party Chain segítségével - Élvezze ugyanazt a számot megtöbbszörözve a vezeték nélküli Party Chain segítségével. Akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót is összekapcsolhat BLUETOOTH® technológiával: a zene és a fények szinkronjának köszönhetően mindenki ugyanarra a ritmusra táncolhat. Beállíthat véletlenszerű mintázatot, de a fények körben is villanhatnak.

  Irányítsa a bulit a Sony | Music Center alkalmazással - Irányítsa a bulit a táncparketten a Sony | Music Center alkalmazással – kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit, szabályozhatja a fényeket és válthat a hangzásmódok között.

  Fiestable alkalmazás - Töltse le a Fiestable alkalmazást, és vezérelheti az SRS-XB32 fényeit, emellett használhat mozdulatvezérlést az okostelefon képernyőjén.

  Teljesen mosható és vízálló IP67-es besorolásának köszönhetően a hangsugárzót akár vízbe is lehet dobni, és a tisztítása sem jelenthet gondot.

  Tartós kialakítás - Az SRS-XB22 komoly rázkódáspróbákon esett át, amelyek alapján garantáltan képes elviselni a mindennapi használat során óhatatlanul bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat.

  Teljesen porvédett - Az IP67-es besorolásnak köszönhetően a tengerpartra, az erdőbe, a sivatagba vagy bárhová magával viheti a hangsugárzót – az SRS-XB22 mindig szól, bármilyen poros a felület, a sós víz sem akadály.

  Egész nap bírja - A 12 órás akkumulátor* azt jelenti, hogy az SRS-XB22 még Önnél is tovább bírja a bulizást. *Ha a világítás ki van kapcsolva STANDARD hangzásmódban, a hangerő pedig a maximális érték felére van állítva. A gyári alapértelmezett beállításokat meg kell változtatnia a hangzásmód és a világítás esetében. A beállítások módosításával kapcsolatos további információkért tekintse meg a Használati útmutatót és a Súgót. A valós teljesítmény eltérhet a megadott időtartamtól a hangerő, a lejátszott számok, a környezeti hőmérséklet és a használati feltételek függvényében.

  Vezeték nélküli BLUETOOTH® és NFC™ technológia - Az NFC™ technológiának köszönhetően egyszerű a lejátszási listát streamelni a BLUETOOTH® streameléssel.