SONY SRS-XB21
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY USM-32GM W
USM-32GM W
9 990 Ft


SONY MDR-E9LP L
MDR-E9LP L
1 990 Ft

SONY ICD-TX650
ICD-TX650
44 900 Ft

SONY SAL-70300G2
SAL-70300G2
419 900 Ft

 
SONY SRS-XB21 fekete
Lista ár: 29 990 Ft!
SONY SRS-XB21 fekete
Az EXTRA BASS™ funkcióval, az élő zenével és a partifényekkel mini zenei fesztivált rendezhet bárhol.

Válasszon színt
Akciós ár:
23 900 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Telefon kihangosítás igen
DSEEA DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát: igen
LDACMagas felbontású vezeték nélküli dekódoló technológiával Hi-Res Audio közeli szint érhető el (egészen 24bit/92Khz-ig): nem
Speaker AddHangszóró hozzáadás funkció: csatlakoztasson két hangsugárzót vezeték nélkül a teljesítmény megduplázásáért és a sztereó hangzásért.: igen
Audió bemenet igen (3,5 jack)
USB csatlakozó (micro típusú) csak töltéshez
Méret (szé x ma x mé) 19,3 x 7,2 x 6,5 cm
Súly 0,53 kg
Vízálló igen (IP67-minősítés)

Termékinformációk

  Erősítse fel a bulihimnuszokat az EXTRA BASS™ funkcióval - Az EXTRA BASS™ minden ütemet felerősít és még több lendületet ad a bulinak.

  A LIVE SOUND üzemmód működése - Az SRS-XB21 hangsugárzói alapos tervezésüknek köszönhetően valódi térhatású élményt nyújtanak. A kék vonalak azt mutatják, hogy az új DSP technológiájú, döntött hangsugárzók szélesebb területet fednek le, így bárhol fesztiválhangulatot teremtenek.

  Két 42 mm-es hangsugárzó-egység - A 42 mm-es hangsugárzó erőteljes hangzást és basszust jelent.

  Méhsejtmintás hangsugárzó - A merev és könnyű méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp könnyedén szabályozza a hangot minőségromlás nélkül, és kiváló teljesítményt nyújt.

  Tetszetős partifények - Nincs buli fények nélkül, de az SRS-XB21 ezt is tudja – villogó fénycsíkja szinkronban van kedvenc számai ritmusával.

  Dobja fel a hangulatot a Party Booster funkcióval - A különböző hangeffektekhez (szkreccselés, pergődob, lábdob és kolomp) egyszerűen koppintson a hangsugárzó megfelelő pontjaira. Szabályozza a hangerőt az erővel: finom koppintással lágy hangot, erősebb ütéssel nagy hangerőt lehet beállítani.

  Sokszorozza meg a hatást a vezeték nélküli Party Chain segítségével - Élvezze ugyanazt a számot a Wireless Party Chain segítségével. Akár 100 vezeték nélküli hangsugárzót is összekapcsolat BLUETOOTH® technológiával: a zene és a fények is szinkronban lesznek, így mindenki ugyanarra a ritmusra fog táncolni.

  Irányítsa a bulit a Sony | Music Center alkalmazással - Irányítsa a bulit a táncparketten a Sony | Music Center alkalmazással – kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit, szabályozhatja a fényeket és válthat a hangbeállítások között.

  Teljesen rozsdaálló - Az SRS-XB21 egyedülállóan rozsdaálló is, így nem csak jól néz ki, de az sem jelent problémát, ha beledobja a tengerbe.

  Teljesen mosható és vízálló - Az IP67-minősítéssel a hangsugárzó vízbe meríthető, és a kizárólag Japánban gyártott kiváló minőségű anyagnak köszönhetően a tisztítás sem okoz gondot.

  Egész nap bírja - A 12 órás akkumulátor* azt jelenti, hogy az SRS-XB21 még Önnél is tovább bírja a bulizást. *Amikor a fények ki vannak kapcsolva Standard üzemmódban. A tényleges időtartam eltérhet a leírttól a környezeti hőmérséklet és a használati körülmények függvényében.

  Vezeték nélküli BLUETOOTH® és NFC™ technológia - Az NFC™ technológiának köszönhetően egyszerű a lejátszási listát streamelni a BLUETOOTH® streameléssel.