SONY MHC-V90DW
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY MHC-V90DW
MHC-V90DW
299 900 Ft

SONY NWZ-B183 piros
NWZ-B183 piros
19 990 Ft

SONY KD-43XG8396B 4K HDR Android TV
KD-43XG8396B 4...
294 900 Ft

SONY SR-64UYA
SR-64UYA
15 191 Ft

SONY PCK-LM15
PCK-LM15
3 990 Ft

SONY PCK-LM17
PCK-LM17
4 990 Ft

SONY KD-49XG8196B 4K HDR Android TV
KD-49XG8196B 4...
309 900 Ft

SONY ALPHA 7 III váz (ILCE-7M3), 3 év garanciával!
ALPHA 7 III v...
639 900 Ft

 

Termékinformációk

  Erőteljes, szétterülő hangzás a nagy bulikhoz - A rendszer tetején lévő, elfordított hangsugárzók a tömeg fölé sugározzák a hangot, melynél egy nyitott hátú szekrény biztosítja a még jobb hangterjedést. A 10 hangsugárzó mindegyike kürttípusú kialakítással rendelkezik, így a hang még tovább terjed, és mindenki élvezheti azt.

  A partifények és a hangsugárzóvilágítás diszkóhangulatot teremt minden táncparketten - A színes partifények egy lencsén keresztül, diszkós stílusban terülnek szét az MHC-V90DW mögött. Elöl minden egyes hangsugárzó erős fénnyel teremt izgalmas bulihangulatot. A fényeket – melyek a ritmust követve klubokat idéző táncparkettet varázsolnak az otthonába – a Fiestable alkalmazáson keresztül vagy magán a rendszeren lehet szabályozni.

  Kézmozdulatokkal lehet szabályozni a hangot és a beállításokat - A szórakoztató és intuitív gesztusvezérlés lehetővé teszi a hangzás vezérlését, beleértve a DJ-effekteket, a mintavevőt és a karaoke üzemmódokat is A négy vezérlési módnak köszönhetően akár legyintve vagy forgó mozgással is szabályozhatja a hangerőt, válthat a zeneszámok között stb.

  A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat - Énekeljen a zenére, mely szólhat a rádióból, hangbemenetből, CD/DVD-lemezről vagy akár a telefonjáról. Csatlakoztasson egy mikrofont, és aktiválja a karaoke módot, és az MHC-V90DW az Ön hangját teszi a zeneszám éneksávja helyére.

  A Fieszta mód mindenhol bulihangulatot teremt - Csak nyomja meg a Fieszta mód gombot, és máris bármilyen környezetben, még a szabadban is élvezheti a klubok hangnyomásszintjét.

  A Karaoke funkciók segítségével dalra fakadhat

  A gitárbemenetnek köszönhetően a részese lehet a zenének - Dugja be a gitárját, nyomja meg a Guitar gombot, és hallani fogja a játékát a zene mellett. Játszhat szólót, vagy csatlakoztathat egy mikrofont, és együtt énekelhet a zenével.

  A fény- és DJ-effekteket a SongPal és a Fiestable alkalmazásokkal vezérelheti

  Egyedi beállításokat adhat meg a Sony |Music Center és Fiestable alkalmazással - Egyszerűen irányíthatja a bulit a táncparketten a Sony Music Center alkalmazással. Okostelefonjával kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit és bedobhatja a következő zeneszámot. A Sony | Music Center alatt futó, opcionális Fiestable alkalmazás segítségével vezeték nélkül módosíthatja a hangsugárzó színeit, illetve aktiválhatja a DJ- és karaoke-effekteket. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően pedig ehhez csak néhány csuklómozdulat szükséges.

  További hangsugárzók csatlakoztatása vezeték nélkül - A vezeték nélküli Party Chain technológiának köszönhetően egyetlen kábel csatlakoztatása nélkül több hangsugárzón is élvezheti az erőteljes hangzást. Egyszerűen szinkronizálja a kompatibilis többszobás hangsugárzókat a Wi-Fi-hálózaton keresztül, és azok egyszerre fogják megszólaltatni a zenét.

  Wi-Fi hangátvitel - A Chromecast built-in funkciónak köszönhetően Wi-Fi-n keresztül az MHC-V90DW hangsugárzóra streamelheti kedvenc hanganyagait. Ezenkívül a DLNA-kompatibilis számítógépen vagy Home Media Serveren található zenei fájlokhoz is hozzáférhet.

  Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Az USB-port segítségével gyorsan csatlakoztathatja digitális zenetárát. Kompatibilis az MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC és DSD formátumokkal, így kedvenc lejátszási listáival gondoskodhat a bulihangulatról. És hogy biztosan ne merüljön le, az USB-port még tölti is a telefonját.

  HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz - A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. A tévén és DVD-n futó műsorokat a MHC-V90DW hangsugárzók erőteljes hangzásával élvezheti.

  A beépített DVD-lejátszó lenyűgöző hangot ad a filmeknek - Csatlakoztasson egy külső tévét vagy kivetítőt, és a beépített DVD-lejátszó segítségével filmeket is levetíthet úgy, hogy a hangot az MHC-V90DW hangsugárzó adja. Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik.

  Kerekek és fogantyú a könnyű hordozhatóságért - Az MHC-V90DW egyszerűen szállítható. A kerekek és a fogantyú segítségével bárhová magával viheti az egész szobát betöltő hangzást.

  Egyszerű átvitel NFC és BLUETOOTH® technológiával - Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Csak érintse NFC-képes készülékét az MHC-V90DW eszközhöz a gyors, zökkenőmentes csatlakoztatáshoz, és kezdje meg zenegyűjteménye hallgatását. Nem rendelkezik NFC-funkcióval? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.

  Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított kiváló minőségű Bluetooth®-os átvitelt - Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s), mint a hagyományos Bluetooth® hangátvitel, így kiváló vezeték nélküli zenei élményt nyújt.

  Engedje szabadjára a zenét a többhelyiséges zenehallgatás és a vezeték nélküli funkció segítségével - Engedje, hogy a zene mindenhova elkísérje otthonában a Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás által vezérelt többhelyiséges, vezeték nélküli zenehallgatási funkcióval. Az alkalmazással csoportosíthatja a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat. A Csoportos üzemmóddal több hangsugárzón keresztül merülhet el egyszerre ugyanabban a zenében, a Különálló üzemmóddal pedig különböző zenék hallgathatók több hangsugárzón.