SONY MHC-V71D
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY MHC-V71D
MHC-V71D
159 900 Ft

SONY MDR-ZX110AP W
MDR-ZX110AP W
5 790 Ft

SONY WH-H900N zöld
WH-H900N zöld
64 900 Ft

SONY HDR-CX240E B
HDR-CX240E B
59 900 Ft

SONY SEL-1018
SEL-1018
219 900 Ft

VOGELS W53070
VOGELS W53070
36 005 Ft

SONY SU-WH500
SU-WH500
28 405 Ft

SONY USM-32GM W
USM-32GM W
9 990 Ft

SONY NP-FW50
NP-FW50
24 900 Ft

 

Műszaki Adatok

DSEEA DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát: igen
LDACMagas felbontású vezeték nélküli dekódoló technológiával Hi-Res Audio közeli szint érhető el (egészen 24bit/92Khz-ig): igen
Bluetooth igen
NFC igen
Wi-Fi nem
Party ChainTöbb rendszer láncba fűzhető, így érdekesebb partikörnyezet hozható létre és erősebb hangzás szólaltatható meg.: igen
HDMI kimenet 1 db (ARC képes)
Optikai bemenet nem
Kompozit videokimenet 1 db RCA
USB-bemenet 1 db
Analóg hangbemenet 1 db sztereó RCA
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 930 x 370 x 427 mm
Lejátszott formátumok AAC, CD / CD-R / CD-RW, DivX, DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW, MP3, MPG4, WAV, WMA
CD lejátszó igen
Külső mikrofon bemenet 2 db 6,3 jack
RDS igen
DVD lejátszó igen
Rádió FM

Termékinformációk

  Élje át a LIVE SOUND hangzást - A buli teljes helyszínén ugyanolyan kiváló hangminőségben lehet része. A LIVE SOUND az egész buliban szétteríti a hangot, így mindenki egy ritmusra táncolhat.

  Ívelt hangsugárzók - A közép- és magassugárzók hangja nagyobb területet ér el.

  Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet a buliban. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

  Szórthang-generátor - A szórthang-generátor az egész táncparkettet lefedi, így mindenki ugyanolyan tisztán, hasonló hangerővel hallja a zenét.

  Taiko mód - Különféle dobok (bongo, djembe, surdo és a japán taiko dob) hanghatásait hozhatja létre. Csak ütögesse a felső panelt a zene ritmusára.

  360°-os partifények - Világítson be minden sarkot a 360°-os partifénnyel, így igazi nightclub- vagy fesztiválhangulatban lehet része.

  Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Gitárt és mikrofont csatlakoztatva pedig igazi rock and roll örömzenélésbe foghat, sőt akár basszusgitárt is ráköthet, és túlvezérlési effektusokra is képes erősítőként használhatja.

  Taiko játékmód - Tesztelje ritmusérzékét Taiko játékmódban – doboljon a felső panelen a fények ritmusára, és versenyezzen a többiekkel: vajon ki ér el magasabb pontszámot a partin.

  Legyen Ön a DJ a gesztusvezérléssel - Pörgesse fel a bulit egyetlen mozdulattal. A mókás és intuitív kézmozdulatokkal a parti minden mozzanatát vezérelheti, beleértve a DJ-effektusokat, valamint a sampler és karaoke funkciókat. Balra vagy jobbra végzett mozdulattal átugorhat számokat, felfelé vagy lefelé pedig a hangerőt szabályozhatja. A buli testre szabása még sosem volt ennyire szórakoztató.

  Mindent a táncparkettről irányíthat - A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

  Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

  HDMI™ kimenet - Nézze kedvenc műsorait a megszokott képernyőn, és élvezze közben a nagy teljesítményű hangsugárzók pazar hangzását.

  Beépített DVD-lejátszó - A beépített DVD-lejátszónak köszönhetően egyszerű a filmnézés, kedvenc jelenetei pedig részletgazdag hangzással kelnek életre.

  Fröccsenésálló felső panel - Az MHC-V71D felső felülete fröccsenés- és porálló, valamint könnyen tisztítható, így akkor is egész éjjel tarthat a buli, ha valaki rálöttyinti az italát.

  Döntve és görgetve szállítható - Ha mozgatni szeretné az MHC-V81D készüléket, fogja meg a kényelmes fogantyút, és döntse hátra. A robusztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheti.