SONY MHC-M60D
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY MHC-M60D
MHC-M60D
114 900 Ft

SONY MDR-XB950AP B
MDR-XB950AP B
22 900 Ft

SONY SRS-XB12 zöld
SRS-XB12 zöld
14 990 Ft

SONY SF-64G
SF-64G
50 255 Ft

SONY NW-WS413 L
NW-WS413 L
29 900 Ft

SONY PCK-L30WD
PCK-L30WD
3 791 Ft

SONY SEL-35F14Z 3 év garanciával!
SEL-35F14Z 3 ...
539 900 Ft

SONY BDV-E4100
BDV-E4100
114 900 Ft

SONY SRS-XB10 piros
SRS-XB10 piros
14 990 Ft

SONY SEL-P28135G 3 év garanciával!
SEL-P28135G 3 ...
798 900 Ft

 

Műszaki Adatok

DSEEA DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát: igen
LDACMagas felbontású vezeték nélküli dekódoló technológiával Hi-Res Audio közeli szint érhető el (egészen 24bit/92Khz-ig): igen
Bluetooth igen
NFC igen
Party ChainTöbb rendszer láncba fűzhető, így érdekesebb partikörnyezet hozható létre és erősebb hangzás szólaltatható meg.: igen
HDMI kimenet 1 db (ARC képes)
USB-bemenet 1 db
Analóg hangbemenet 1 db sztereó RCA
Méretek (magasság x szélesség x mélység) Erősítő: 172 x 335 x 310, Hangsugárzó egység (bal): 405 x 285 x 310, Hangsugárzó egység (jobb): 405 x 285 x 310 mm
Lejátszott formátumok AAC, CD / CD-R / CD-RW, DivX, DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW, MP3, MPG4, WAV, WMA
CD lejátszó igen
Külső mikrofon bemenet 2 db 6,3 jack
RDS igen
DVD lejátszó igen
Rádió FM

Termékinformációk

  Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.

  Turbózza fel a zene minőségét - A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített digitális fájlok kiváló hangminőségét.

  Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet a buliban. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.

  Merüljön el a fényekben - Az MHC-M60D hangsugárzó fényei a zene ütemére pulzálnak. Ezt a rendszeren keresztül vagy a Fiestable alkalmazással kézből is teljes mértékben vezérelheti.

  Mindent a táncparkettről irányíthat - A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

  Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal - A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Akár 50 kompatibilis otthoni hangrendszer is csatlakoztatható, és szinkronizálható köztük a zene és a fények.

  Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.

  HDMI™ kimenet - Nézze kedvenc műsorait a megszokott képernyőn, és élvezze közben a nagy teljesítményű hangsugárzók pazar hangzását.

  Beépített DVD-lejátszó a filmrajongóknak - A beépített DVD-lejátszónak köszönhetően egyszerű a filmnézés, kedvenc jelenetei pedig részletgazdag hangzással kelnek életre. A tévé könnyedén csatlakoztatható – mindössze egy HDMI-kábel kell hozzá.

  Stadionélmény otthon a Football Mode révén - Az MHC-M60D Football Mode-ba kapcsolva igazi stadionhangulatot teremt. Kapcsolja ki a kommentátort, és olvadjon bele a tömegbe – fogja vissza a kommentár és erősítse fel a szurkolók hangerejét.

  Élvezze a mozihatású, surround hangzást - Élvezze a magával ragadó, moziminőségű hangot és a virtuális surround hangzást nappalijában az S-Force Front Surround technológiának köszönhetően, amely virtuális surround hangteret hoz létre.

  Többen irányíthatják a zenét - Egyszerre akár három okostelefont is párosíthat BLUETOOTH® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a többiek zenetárában található számokat is, így még nagyobb a zeneválaszték.

  A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel is, így a lejátszási listáit rendkívül egyszerűen kezelheti.