SONY MDR-Z1R
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY MDR-Z1R
MDR-Z1R
579 900 Ft

SONY BDV-N7200W
BDV-N7200W
209 900 Ft

SONY USM-32GM W
USM-32GM W
9 990 Ft


 
SONY MDR-Z1R
Elsőrangú hang, tapintható minőség
SONY MDR-Z1R
Ez a fejhallgató ötvözi a legújabb hangtechnikát és a legfejlettebb gyártástechnológiát – a páratlan hangélmény jegyében.

Akciós ár:
579 900 Ft

Műszaki Adatok

Bluetooth nem
NFC nem
Headset funkció nem
Zajszűrés funkció nem
Érzékenység 100 dB
Frekvenciaátvitel 4-120000 Hz
Hangerőszabályzó nem
Impedancia 64 Ω ohm
Kábelhossz 1,2 m
Membránátmérő 70 mm
Nyitott/zárt zárt
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezetékkel

Termékinformációk

  Minden hang, minden apró rezdülés. - Az újonnan kifejlesztett membrán a magnézium dómmal és a folyadékkristályos polimer éllel akár 120 kHz-es hang visszaadására is képes nagy felbontás mellett. Az eredmény a páratlan tisztaságú és pontosságú hangzás.

  Tiszta hangzás, beszűrődő zaj nélkül - Kiszűri a szükségtelen hangokat a rezonanciamentes ház segítségével. Speciális akusztikai szűrő szabályozza a levegő ellenállását, és megszünteti a meghajtóegység mozgásából származó összes reverberációt, így csak a tiszta, pontos frekvenciák jutnak tovább.

  Ergonomikus birkabőr fülpárnák - Az ergonomikus kialakítású fejhallgatók formaterve kifejezetten arra szolgál, hogy a hang kényelmesen körülölelje a viselőjük fejét: meggátolja, hogy elvesszenek hangzások, illetve hatékonyan és dinamikusan adja át a mély hangokat. A valódi birkabőr fülpárnák luxusszintű kényelemben simulnak a fül köré.

  Fülre illeszkedő forma - A fület körülölelő forma kifejezetten a fül köré illeszkedést szolgálja, így a zene minden rezdülését bent tartja, a zavaró tényezőket pedig kizárja. A hangzókat visszaveri a fül irányába, azaz a legapróbb hang sem szökhet meg.

  Hosszan tartó viselésre optimalizálva - A titánötvözetből készülő fejpánt egyszerre rugalmas és könnyű, így akár egész nap is viselhető. Alig érzi, hogy egyáltalán hordja.

  Titán és bőr fejpánt - Hajlékony és könnyű, mégis tartós – a fülre illeszkedés fokozott kényelméért. A béta titánötvözet jelentős rugalmassággal bír, és meghajlítása után is visszatér eredeti alakjához. A valódi bőr tartósságot és kényelmet nyújt.

  Alumínium bevonatú, LCP-peremes membrán megnézium dómmal a fokozott precizitásért - A magnézium dóm membrán továbbítja a lengőcséve által keltett rezgéseket a dóm elemhez, és megvalósítja a hangképzést a kifejezetten magas frekvenciatartományban. A többféle, nagy belső veszteségű anyag együttes alkalmazása csökkenti a hangszínképződést és tiszta hangzást ad.

  Φ4,4 mm szimmetrikus csatlakozókábel - Az újonnan kifejlesztett, Φ4,4 mm szimmetrikus csatlakozókábel különválasztja a bal és jobb oldali hangjeleket, egyúttal minimalizálja a jeltovábbítási veszteséget és az ebből fakadó hangzásromlást. Az eredmény az egyenletesebb teljesítmény magas frekvenciákon, valamint a kimagasló hangminőség.

  Fejlett gyártástechnológia – egyenesen Japánból - A Japánban készülő Sony termékek egyet jelentenek a megalkuvás nélküli minőséggel és teljesítménnyel – így van ez az MDR-Z1R fejhallgatók esetében is. Nagy gondossággal, kizárólag a legkiválóbb alkatrészekből és a legfejlettebb gyártástechnológiával készülnek – ennek eredménye a kivételes hangminőség.

  Ezüstbevonatú, oxigénmentes réz - Az MDR-Z1R ezüstbevonatú, oxigénmentes réz kábeleket használ a lehető legkisebb ellenállás és legcsekélyebb jeltovábbítási veszteség érdekében. Az eredmény: alacsonyabb mértékű hangminőség-romlás, részletgazdagabb és simább magas hangok.