SONY GTK-XB72
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY GTK-XB72
GTK-XB72
99 900 Ft

SONY LA-EA4
LA-EA4
99 900 Ft

SONY ILCE-7M2K SEL-2870 mm objektívvel, 3 év garanciával!
ILCE-7M2K SEL-...
409 900 Ft

SONY ILCE-6000L ezüst, SEL-P1650 objektívvel
ILCE-6000L ez...
169 900 Ft

SONY SEL-18200LE 3 év garanciával!
SEL-18200LE 3 ...
229 900 Ft

SONY ILCE-7SM2 váz + SF64UZ SD kártya, 3 év garanciával!
ILCE-7SM2 váz...
759 900 Ft

SONY MSHX8A
MSHX8A
11 391 Ft

SONY KD-55XF9005B 4K HDR Android TV
KD-55XF9005B 4...
369 900 Ft

SONY ICF-P26
ICF-P26
6 490 Ft

SONY FDR-X3000R + ujjmarkolat, 3 év garanciával!
FDR-X3000R + u...
134 900 Ft

 
SONY GTK-XB72
Eredeti ár: 99 900 Ft!
SONY GTK-XB72
Tegye emlékezetessé a bulit a GTK-XB72 hangrendszerrel, Ez a modell a mély, ütős basszust élénk LED-világítással ötvözi – azt fogja érezni, mintha egy zenei fesztiválon lenne.

Akciós ár:
99 900 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Teljesítmény nincs adat Watt
DSEEA DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát: nem
LDACMagas felbontású vezeték nélküli dekódoló technológiával Hi-Res Audio közeli szint érhető el (egészen 24bit/92Khz-ig): igen
Bluetooth igen
NFC igen
Wi-Fi nem
Party ChainTöbb rendszer láncba fűzhető, így érdekesebb partikörnyezet hozható létre és erősebb hangzás szólaltatható meg.: igen
HDMI kimenet nem
Optikai bemenet nem
Kompozit videokimenet nem
USB-bemenet 1 db
Analóg hangbemenet 1 db sztereó RCA
Hang / fejhallgató kimenet 1 db sztereó RCA
Méretek (magasság x szélesség x mélység) 656 x 345 x 379 mm
Lejátszott formátumok MP3, WMA
CD lejátszó nem
Külső mikrofon bemenet igen
RDS nem
DVD lejátszó nem
Rádió nem

Termékinformációk

  A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot - Az EXTRA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Egyszerűen nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és élvezze az elsöprő erejű, átütő basszushangzást.

  Függőleges és vízszintes beállítás - A rugalmas, kétutas beállítás nagyszerű hangzást biztosít, bárhol helyezi is el a rendszert. Helyezze el vízszintesen a klasszikus hordozható magnó élményért, vagy állíthatja függőlegesre is, ha kevés a hely. Egy beépített érzékelő optimalizálja a sztereó hangzás létrehozásának folyamatát, bármilyen beállítás mellett is döntsön.

  Mintha jelen lenne - Hallgassa a zenét teljesen új módon – egyszerűen nyomja meg a LIVE SOUND gombot, mire az átgondolt tájolású hangsugárzók és a DSP technológia nagyobb térben teríti szét a zenét. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.

  Szórakoztatóan és egyszerűen vezérelhető a Fiestable alkalmazáson keresztül - A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.

  Egyedi beállításokat adhat meg a Sony | Music Center alkalmazással - Vegye kezébe az irányítást a Sony | Music Center alkalmazás segítségével. Csak töltse le okostelefonjára, és vezeték nélkül vezérelheti a zenelejátszást. Módosíthatja a hangbeállításokat, kiválaszthatja kedvenc lejátszási listáit telefonjáról vagy USB-ről is, és anélkül választhatja ki a következő számot, hogy a hangrendszerhez lenne kötve.

  Dobja fel a hangulatot hangsugárzó-világítással és bulifényekkel a Fiestable alkalmazáson keresztül - A GTK-XB72 beépített, sokszínű LED fénycsíkot kapott a hangsugárzó elülső, oldalsó és felső részén, valamint egy villogó stroboszkópot a hatás fokozásáért. Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt. Korlátlan számú okostelefon csatlakozhat, ami egészen egyedi közös élményt varázsolhat.

  USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez - Az USB-portba csatlakoztathat USB-memóriakártyát, okostelefont, tabletet vagy laptopot, így bármelyik digitális fájlját lejátszhatja. Kompatibilis az MP3 és a WMA formátummal, így biztosan folyamatos lehet a buli a kedvenc lejátszási listáival – egyúttal töltheti is az eszközt.

  A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - Dobja fel a hangulatot DJ-effektekkel: a flanger jól felismerhető hangeffektust hoz létre, a sugárhajtómű hangjához hasonlót; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. Használhat mintavételezési és szkreccselési effektusokat is az egyedi hangzásért.

  Egyszerű átvitel NFC és Bluetooth® kapcsolattal - Az NFC (Near Field Communication) és a Bluetooth technológiának3 köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis eszközét a hangrendszerhez a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth-kapcsolaton keresztül, és kezdődhet a parti.

  Vezeték nélkül csatlakoztathat másik hangsugárzót sztereó lejátszáshoz - A hangsugárzó-hozzáadási funkcióval vezeték nélkül csatlakoztathat két GTK-XB72 eszközt Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Ezután választhat a – mindkét hangsugárzón ugyanazt a hangot megszólaltató – kettőzött mód, valamint a – sztereó hangzás kedvéért a bal csatornát az egyik, a jobb csatornát a másik hangsugárzón lejátszó – sztereó mód között.

  Bővítheti hangrendszerét a vezeték nélküli Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével - További erőt kölcsönözhet a hangrendszernek a Wireless Party Chain megoldással a Bluetooth® technológia segítségével. Vezeték nélkül csatlakoztathat több hangsugárzót Bluetooth® technológiával a nagyobb hangteljesítmény érdekében. Az egyik eszközt „Party Host” házigazdaként aktiválva szinkronizálhatja a zenét és a fényeket, így mindenki ugyanarra az ütemre táncolhat.

  Több készülék összekapcsolása - Egyszerre akár három okoseszközt is lehet párosítani hozzá Bluetooth technológiával, így barátai is használhatják. Lejátszhatja a zenetárában található összes zeneszámot, így még nagyobb a választék.

  Beépített mikrofon a kéz nélküli hívásokért - Ha egy hívás fogadása miatt meg kell szakítania a bulit, a telefonja helyett használja a hangrendszert. Beépített mikrofonjának köszönhetően az okostelefonra érkező hívásokat egyenesen a hangsugárzóra irányíthatja át Bluetooth-kapcsolaton keresztül. Így anélkül indíthat és fogadhat hívásokat, hogy megszakítaná a kapcsolatot a telefon és a hangrendszer között.

  Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Énekelje el kedvenc számait. Mikrofonbemenetének köszönhetően a GTK-XB72 tökéletes társ a karaokebulikon.

  A beszédhangos vezetés funkció tájékoztatást nyújt - A beszédhangos vezetés hasznos funkció, amely időben tájékoztat a legfontosabb funkciókról: amikor például az okostelefonját párosítja a hangrendszerhez, megszólal a „Bluetooth pairing” (Bluetooth-párosítás), majd a „Bluetooth connected” (Bluetooth csatlakoztatva) üzenet a kapcsolat létrejöttekor.

  Audiobemenet - Az audiobemenet lehetővé teszi Bluetooth® nélküli, hordozható MP3-lejátszók csatlakoztatását is.

  Egyszerű hordozhatóságot biztosító, beépített fogantyúk - Vegye fel, és bárhol indulhat a buli. Akár otthon szeretné jól érezni magát baráti körben, akár máshol szórakozna, a doboz alakú, kompakt GTK-XB72 mindkét végén beépített fogantyú található, így kényelmesen hordozható.