SONY DSX-A210UI
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY DSX-A210UI
DSX-A210UI
18 990 Ft

SONY HVL-F60RM
HVL-F60RM
189 905 Ft

SONY WI-C300 fehér
WI-C300 fehér
9 990 Ft

SONY BC-TRX
BC-TRX
17 990 Ft

SONY HDR-CX625 3 év garanciával!
HDR-CX625 3 é...
144 900 Ft

SONY XLR-K2M
XLR-K2M
179 900 Ft

 
SONY DSX-A210UI
Autós fejegység USB funkcióval
SONY DSX-A210UI
Egyszerűen streamelhet zenét iPhone vagy Android okostelefonjáról az AOA 2.0-kompatibilis elülső USB-portnak köszönhetően

Akciós ár:
18 990 Ft

Műszaki Adatok

Teljesítmény 4 x 55 Watt
Bluetooth nem
Telefon kihangosítás nem
Lejátszott A/V formátum FLAC, Mp3, WMA
Távvezérlő nem
Beépítési méret 1 DIN
Dynamic Reality erősítő igen
Ekvalizer 10 sávos
Előerősítő kimenet 1 db
Mélysugárzó kimenet kapcsolható
RDS EON igen
USB port igen
Aluláteresztő szűrő / felüláteresztő szűrő igen / igen
Egyéb automatikus hangolás, DRIVE-SOlyan Sony CD-készülékház, amely a CD-meghajtó teljesítményének és tartósságának javítása által kompromisszummentes hangzást kínál.:, ISO csatlakozó, levehető előlap
Előlapi AUX bemenet igen

Termékinformációk

  A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot - Az EXTRA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Csak nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és máris élvezheti a dinamikus hangot.

  Testreszabott hangzás a tízsávos hangszínszabályzóval - A 10 sávos, grafikus hangszínszabályozóval saját ízléséhez igazíthatja az audiolejátszást. A csúszkákkal egyéni hangzásvilágot alakíthat ki, de a 10 alapbeállítás közül is választhat. Az új karaoke mód lehalkítja az ének- és beszédhangok frekvenciáit, így autójában is kedvére énekelhet kedvenc zenéire.

  Kézi készülék csatlakoztatása USB-kapcsolattal - Ha az MP3-lejátszót az elülső USB-porthoz csatlakoztatja, hozzáférhet mobil zenetárához.

  Az AOA 2.0 protokoll révén az okostelefonos alkalmazásokból játszhat le zenét - Az USB-csatlakozó kompatibilis az Android Open Accessory 2.0 protokollal. azaz minden olyan zene lejátszására képes, amely kompatibilis az androidos okostelefonnal és alkalmazásaival. Egyszerűen csatlakoztassa a telefont az elülső USB-porthoz, így annak képernyőjén tallózhat a lejátszási listák között.

  Kiváló minőségű FLAC fájlok hallgathatók rajta - A FLAC fájlformátum az MP3-tól eltérően hangminőség-veszteség nélkül tömöríti az audiojeleket. Csatlakozzon az elülső USB-porthoz, és játssza le teljes pompájukban az FLAC fájlokat.

  Könnyen olvasható, függőleges elrendezésű képernyő - A hagyományos képernyőkénél nagyobb látószöggel és akár ötször nagyobb kontraszttal rendelkező, függőleges elrendezésű képernyőt mindig könnyű olvasni.

  Az USB-bemenetnek köszönhetően iPhone-ról vagy iPodról is lejátszhat zenét - A praktikus USB-bemenet segítségével könnyedén lejátszhat zenét iOS-készülékéről. Csatlakoztassa egy USB-kábellel (nem tartozék), és máris vezérelheti a lejátszást, és közben a zeneszámmal kapcsolatos információkat is láthatja a kijelzőn.

  4 x 55 W-os erősítés a tiszta, erőteljes hangzásért - A beépített erősítő 4-szer 55 watt (max., 4 ohm) / 4-szer 20 watt (RMS, 4 ohm) teljesítményt nyújt, ezzel gondoskodik a kívánt hangerőről.