SONY DSC-HX99
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY DSC-HX99 B 3 év garanciával!
DSC-HX99 B 3 ...
154 900 Ft

SONY KD-55XG8505B 4K HDR Android TV
KD-55XG8505B 4...
329 900 Ft

PS4 Camera PS719845256

SONY VG-C1EM
VG-C1EM
79 900 Ft

Sony Xperia 10 Plus Dual SIM I4213 kék
Xperia 10 Plus...
119 900 Ft

SONY MDR-XB550AP G
MDR-XB550AP G
12 500 Ft

SONY DSC-HX90V B 3 év garanciával!
DSC-HX90V B 3 ...
119 900 Ft

SONY GP-X1EM
GP-X1EM
41 900 Ft

 

Műszaki Adatok

Képérzékelő típusa Exmor R® CMOS (1/2,3 - 7,82 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi) 18,2
Képstabilizátor Optikai SteadyShot aktív módA rázkódáskorrekció ellensúlyozza a kézben tartott fényképezőgép mozgását filmfelvételnél, még járás közben is. :
Sorozatfelvétel 10 kép/mp
Memóriakártya típusa microSDSD adapterrel:, microSDHCSD adapterrel:, microSDXC
NFC igen
Wi-Fi igen
ISO érzékenység Auto, 100 - 12 800
Kereső 0,2 típusú elektronikus képkereső (OLED), 638 400 pixel
Memória bővíthető: MicroSD memóriakártyával
Zoom (opt./digitális/Smart) 28x / 60x / 153x
Fókusztávolság/35 mm egyenérték 4,25-118 mm / 24-720 mm
Objektív Carl Zeiss Vario-Sonnar T*
Mosolyzár funkcióMiután az automatikus zárrendszer mosolyt észlel, az exponáló gomb megnyomása nélkül, azonnal elkészíti a felvételt: igen
Arcérzékelés funkcióAz arcérzékelés funkció automatikusan megkeresi az arcokat a képen és rájuk fókuszál.: igen
Exmor technológiaFélvezető chip, a mely érzékeli és elektromos jellé alakítja a fényt. A CMOS (kiegészítő fémoxid félvezető) érzékelők csökkentik a kép elmosódottságát, szélesítik a dinamikatartományt, miközben csökkentik az energiafogyasztást is. Az Exmor; technológia chipbe épített analóg/digitális (A/D) jelátalakítást és kétlépcsős zajcsökkentést végez a tökéletesen zajmentes képekért.: igen
GPSAutomatikus geotagging - GPS és térkép-index: az LCD-n látható térképen megnézheti, hogy hol készültek a videoklipek: nem
Képfeldolgozó processzor BIONZ XAz új BIONZ X képfeldolgozó processzor gyors, nagy teljesítményű, és csökkenti a kép zajszintjét. A processzor a nagy részletgazdagságot nyújtó Exmor R® CMOS-érzékelővel együtt biztosítja a jelenet minden egyes részletének pontos, természetes visszaadását.:
Kijelző típusa / mérete (") / felbontása (pixel) LCD / 3,0 / 921 600
USB 2.0 igen
Érintőképernyő igen
Állókép üzemmód igen, Panorama 360 fok
Menürendszer magyar nyelvű
Mozgóképfelvétel XAVC S 4K (max. 3840 x 2160/25p 100 Mb/s mellett)Minimum 64 GB-os SDXC memóriá kártya szükséges hozzá!:, AVCHD (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett), MP4 (max. 1920 x 1080/50 képkocka/mp 28 Mb/s mellett), XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/50p 50 Mb/s mellett)Minimum 64 GB-os SDXC memóriá kártya szükséges hozzá!:
Tartozékok 1 db NP-BX1 akkumulátor, hálózati USB töltő, szoftver (ingyenesen letölthető), USB kábel
Fémház igen
Súly (gramm) 218, 242 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Vízálló nem

Termékinformációk

  Az Exmor R™ és a BIONZ X™ kiváló képminőséget biztosít - A HX99 képérzékelője – amely egy 18,2 megapixeles (effektív), hátsó megvilágítású CMOS érzékelő – a továbbfejlesztett BIONZ X képfeldolgozó rendszerrel együttműködve kiváló képminőséget biztosít még finom textúrák és részletek esetében is. Az ISO80–6400 (kiterjesztett) érzékenységnek köszönhetően még a gyengén megvilágított helyeken is gyönyörű képek készíthetők, míg a színreprodukciós javítások természetes bőrtónusokat eredményeznek.

  A 4K* videók rögzítése teljes pixelkiolvasással történik - A HX sorozatban a HX99 az első, amely 4K videó rögzítésére képes (QFHD, 3840 x 2160 pixel). A kiváló minőségű 4K videó készítése a teljes érzékelőn megvalósított képpontkiolvasással történik, képponteldobás nélkül – a szükségesnél kb. 1,6-szer több információ összegyűjtésével. Ez a túlmintavételezés kimagasló felbontású képeket eredményez csekélyebb moiré és egyenetlenség mellett. *3840 x 2160 pixel. A folyamatos felvételi idő kb. 5 perc, és a felvételi környezettől függően eltérő lehet.

  Sorozatfelvétel akár 10 képkocka/másodperc sebességgel - Lehetőség van nagy sebességű, akár 10 képkocka/másodperces sorozatfelvétel-készítésre legfeljebb 155 felvételig. Ha a fényerő változik a sorozatfelvétel közben, a fényképezőgép automatikusan beállítja az optimális expozíciót. A sorozatfelvételek megjeleníthetők, törölhetők és védhetők csoportokban is.

  Eye AF funkció a tökéletes portréképekhez - A fényképezőgép kifinomult Eye AF funkciója automatikusan észleli a fő téma szemét, és ráfókuszál. Még nehéz körülmények közt is gyorsan és pontosan észleli a szemet, például amikor a téma lefelé néz, vagy ha a feje hátulról vagy rosszul van megvilágítva.

  Gyors, intelligens AF a döntő pillanatok megörökítéséhez - A fényképezőgépben elérhető a gyors, intelligens AF, amely rendkívül pontos kontrasztérzékelős autofókuszt valósít meg 0,09 másodperces válaszidővel. A készülék a fókuszt az objektív felesleges mozgásának minimalizálásával éri el, megjósolja az AF-tartományt, és gyorsítja az objektívmeghajtót, növelve a válaszidőt, így Ön még több tünékeny pillanatot örökíthet meg.

  Vezérlőgyűrű a speciális fényképezéshez - Az objektívre szerelt kényelmes vezérlőgyűrűvel olyan professzionális manuális beállításokat szabályozhat, mint a zársebesség, a blende, és további kreatív vezérlőelemek – így a fényképezőgép kompakt mérete ellenére a látását semmi sem gátolja.

  Képstabilizálás Optical SteadyShot™ funkcióval - A fényképezőgép – a kézi telefotók készítésekor, illetve erős zoom mellett igazán hasznos – optikai SteadyShot funkciója egy nagy teljesítményű giroszenzor és egy speciális algoritmus segítségével stabilizálja a képet, és hatékonyan csökkenti a fényképezőgép-rázkódást. Mivel ez egy optikai funkció, a képstabilizálás a felbontás csökkenése nélkül megy végbe. [1] SteadyShot KI [2] SteadyShot BE

  Tiszta, könnyen kezelhető OLED Tru-Finder™ - A nagy kontrasztú OLED Tru-Finder™ sokkal nagyobb fényerejű, mint a hagyományos elektronikus képkeresők. Valós idejű előnézeti és fotózási információkat jelenít meg, így amit a képernyőn lát, pontosan az lesz az elkészült képen is. A képkereső könnyen visszahúzható, így hordozható, biztonságos és kényelmes.

  180 fokban dönthető LCD-kijelző a rugalmas komponáláshoz - A nagy felbontású, 3 hüvelykes, dönthető képernyő tökéletes a szelfikészítéshez, illetve az alacsony szögből fényképezett képek készítéséhez. Különféle felvételkészítési pozícióban használva rugalmasabban készíthet kreatív kompozíciókat.

  Érintőfókusz és zár - Az Érintőfókusz funkció révén elég megérintenie az LCD-kijelzőt azon a ponton, amelyre fókuszálni szeretne, így intuitív módon, a fényképezőgép irányának megváltoztatása nélkül fókuszálhat akár a képkocka szélén lévő témákra is, akár állóképekről, akár filmfelvételről van szó. Az LCD képernyő megérintésével a zárszerkezet is működtethető.

  Érintőpados AF - A képkereső használatakor az érintőpanel AF funkciójának segítségével könnyedén és simán áthelyezheti a fókuszt: egyszerűen csak csúsztassa át ujját az LCD-kijelzőn.

  RAW formátumú felvétel - A HX99 RAW formátumú képrögzítést is lehetővé tesz, így a felhasználók sokkal nagyobb ellenőrzést gyakorolhatnak a fotók végleges megjelenése fölött. Ebben a formátumban a képérzékelőről érkező összes adat megőrződik, így az expozíció, a fényerő, a fehéregyensúly és a kép más tulajdonságai könnyen beállíthatók egy képszerkesztő szoftverrel.

  Proxyadatok rögzítése az egyszerűbb és gyorsabb szerkesztéshez és megosztáshoz - A teljes felbontású 4K videók rögzítése közben a fényképezőgép alacsony bitsebességű proxyfájlok rögzítésére is képes, melyeket könnyebb kezelni. Ezek megkönnyítik a képek gyors feltöltését és megosztását a felvétel után, ami lehetővé teszi az egyszerű online együttműködést.

  Egyérintéses távvezérlés és megosztás - Az egyérintéses távvezérlési funkció képes az okostelefont vagy tabletet monitorként, illetve távvezérlőként használni. Az egyérintéses megosztás lehetővé teszi a fényképek és videók megosztását NFC™-kompatibilis Android™-eszközökkel, így egyszerű a feltöltés és a megosztás. Egyszerűen telepítse a PlayMemories Mobile™ alkalmazást a készülék alkalmazásboltjából, majd a csatlakoztatáshoz érintse össze az eszközt a fényképezőgéppel. A QR-kódos kompatibilitás lehetővé teszi a kapcsolódást NFC funkció nélküli eszközökhöz is.

  Lássa el a képeit geocímkével Bluetooth®-on keresztül - A Bluetooth® Location Information Link segítségével földrajzi címkékkel láthatja el a képeket, ami utazáskor nagyon hasznos lehetőség. Egyszerűen csak párosítsa fényképezőgépét egy kompatibilis okostelefonhoz a PlayMemories mobilalkalmazás segítségével, és a fényképezőgép a helyadatokat a fotókkal együtt rögzíti. A PlayMemories Home alkalmazással egy számítógépen rendszerezheti az importált fotókat egy térképen.